Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bibelläsning

1 juni @ 19:30 - 21:00

Bibelläsning på Zoom

Den 19 juni firar vi Nya Kyrkans dag. Se Sanna kristna religionen # 791. Hela Uppenbarelseboken handlar om en nyordning i den andliga världen som gör det möjligt för ett nytt gudomligt ljus att nå oss människor. Detta är svårt att se i bokstavsmeningen, men vi ska ändå försöka hålla oss till texten som den är och se vad vi kan se där.

Ladda ner texten

Till våra online-aktiviteter använder vi Zoom, ett program som möjliggör e-möten på ett smidigt sätt. Programmet finns för både Mac, PC, iPhone, iPad och Android-telefoner. För att använda Zoom, måste du skapa ett konto, och ladda ner (och installera) ett program på din dator eller smartphone. Kontot skapas och programmet hittas på https://zoom.us. För iPhone/iPad använder du App Store för att ladda ner programmet. För Android-telefoner laddar du ner programmet från Google Play.

Eftersom du behöver logga in till läsningen, måste du anmäla dig i förväg till varje e-möte. Använd formuläret nedan. Strax före läsningen börjar kommer vi skicka ett mejl till dig, med alla de uppgifter du behöver för att logga in.

Detaljer

Datum:
1 juni
Tid:
19:30 - 21:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

I ditt hem

Arrangör

Swedenborgskyrkan