Swedenborgskurs: Uppvaknandet

21 december @ 19:30 - 21:00

Vi läser boken ”Uppvaknandet”: # 92–115 (Sid 79–99).
I Swedenborgskyrkan och online via Zoom!

Ladda ner texten

Till våra online-aktiviteter använder vi Zoom, ett program som möjliggör e-möten på ett smidigt sätt. Programmet finns för både Mac, PC, iPhone, iPad och Android-telefoner. För att använda Zoom, måste du skapa ett konto, och ladda ner (och installera) ett program på din dator eller smartphone. Kontot skapas och programmet hittas på https://zoom.us. För iPhone/iPad använder du App Store för att ladda ner programmet. För Android-telefoner laddar du ner programmet från Google Play.

Eftersom du behöver logga in till läsningen, måste du anmäla dig i förväg till varje e-möte. Använd formuläret nedan. Strax före läsningen börjar kommer vi skicka ett mejl till dig, med alla de uppgifter du behöver för att logga in.

Datum:
Tid: