1 Adventsgudstjänst

Swedenborgskyrkan Tegnérlunden 7, Stockholm

Pastor Göran Appelgren Hemandakt via Nyhetsbrevet. Prenumerera på nyhetsbrevet här!

Nattvardsgudstjänst

Swedenborgskyrkan Tegnérlunden 7, Stockholm

Pastor Thomas Floyd Hemandakt via Nyhetsbrevet: Prenumerera på nyhetsbrevet här!

Juldagsgudstjänst

Swedenborgskyrkan Tegnérlunden 7, Stockholm

Pastor Göran Appelgren Hemandakt via Nyhetsbrevet: Prenumerera på nyhetsbrevet här!

Nyårsgudstjänst

Bibelstudium

I Swedenborgskyrkan och på Zoom Tegnérlunden 7, Stockholm

I Stjärnsalen och online via Zoom! Vi läser Psaltaren 126 - 130 Till våra online-aktiviteter använder vi Zoom, ett program som möjliggör e-möten på ett smidigt sätt. Programmet finns för[...]

Swedenborgskyrkan Tegnérlunden 7, Stockholm

Pastor Thomas Floyd Hemandakt via Nyhetsbrevet. Prenumerera på nyhetsbrevet här!